Planslibning

Præcision med planslibning
I vores manuelle afdeling har vi både fræsning, drejning, planslibning og en sænkgnister. Med planslibning kan vi slibe et emne, så der opnås planhed og præcision i den enkelte opgave. Vi har specialiseret os i opgaver, hvor der kræves en tæt kundedialog og høj kompleksitet i selve arbejdet.    


Vi tilbyder alsidige opgaver
Hos Milltech spænder vores kunder bredt. Dette kan være alt fra fast produktion til små og store udviklingsopgaver. Vi kan klare alt fra grov smediearbejde til finmekanik, hvor vi laver alle former for store konstruktionsopgaver, på op til flere ton, til helt små testsystemer - eksempelvis til høreapparater.

Vi kan håndtere emnestørrelser op til 850x460 mm og ser enhver opgave som en spændende udfordring. Vores virksomhed består af dygtige og erfarne medarbejdere, som alle er uddannet inden for vores fagområder.  


Kontakt os gerne
Ønsker du at høre mere omkring planslibning eller andre af vores manuelle opgaver, kan du kontakte os på telefon 40 41 88 78 for at høre mere omkring dine muligheder. Vi hjælper erhvervskunder i hele landet og sender desuden til udlandet.