CNC-fræsning og CNC-drejning

CNC-fræsning og CNC-drejning
Hos Milltech tilbyder vi både CNC-fræsning og CNC-drejning. Her arbejder vi med 3- og 5-akslede maskiner, som gør det muligt at fremstille komplekse løsninger til vores individuelle kunder. Vi udfører mange forskellige former for dreje- og fræseopgaver, både i små- og store serier. Vi er i stand til at arbejde i langt de fleste materialer og med meget små tolerancer.

Vi arbejder med det nyeste udstyr
Vi bruger mange ressourcer på at minimere vores opstillingstider og arbejder med det nyeste udstyr inden for opspændingssystemer og skærende værktøjer. Her råder vi bl.a. over avancerede CNC-styrede fræsecentre. Dette gør vi naturligvis for at sikre en høj gentagelsesnøjagtighed, høj produktivitet samt konkurrencedygtige priser.

Vi har i alt tre CNC-fræsere, hvoraf den ene er en ”Mikron” UCP600, 5-akslet fuld simuntal med syv paletter. Den anden fræser er en ”Mikron” VCP 710 3-akslet. Den sidste fræser er en mikron WF 52. Derudover har vi en CNC-drejebænk, som kan dreje op til Ø200.  

MasterCam
Vores maskiner er forbundet til MasterCam, som er et af de førende CAD/CAM systemer til programmering af CNC-maskiner. Vi lagrer altid alle vores produktdata, som kan anvendes til senere brug. Dette gøres primært, da vi har mange faste kunder, som indimellem ønsker at få produceret tidligere ordrer igen.

Vi står klar til at hjælpe
Vi er beliggende i Taastrup, men hjælper kunder i hele landet. Herudover sender vi gerne til udlandet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere omkring CNC-fræsning eller CNC-drejning, står vi klar til at hjælpe dig. Ring gerne til os på telefon 40 41 88 78.